Verhuizen een belangrijke en ingrijpende gebeurtenis voor het gehele gezin, welke professionele aandacht en organisatie vraagt. Wij bieden die ondersteuning ook in Breda
.

Goedkoop verhuizen in Breda met behulp van Flexmovers

GOEDKOOP VERHUIZEN BREDA

Met de verhuizers van Flex Movers is uw inboedel gegarandeerd in goede handen. Met de grootst mogelijke zorg verhuizen wij u zeer goedkoop met behulp van onze professionele verhuizers.

Flex Movers is er ook voor uw particuliere verhuizing:

  • Goedkoop verhuizen in Breda en omgeving, eventueel aangevuld met uw eigen manschappen.
  • Eventueel inboedelopslag in beveiligde en geacclimatiseerde opslag van ruim 7500m2;
  • Het In bruikleen leveren verhuisdozen in verschillende formaten;
  • Service voor demontage & montagewerkzaamheden;
  • In- en uitpakken van verhuisdozen;
  • Handyman service

Aanvullende verhuisdiensten voor uw verhuizing

Naast het goedkoop verhuizen in Breda, bieden wij graag ook onze voordelige verhuislift aan.

Onze verhuisliften komen tot de 9e etage, dus niet meer onnodig wachten op de interne lift maar zonder overlast voor u en de overige bewoners simpel in of uit huizen.

Wij stellen hoge eisen aan onze medewerkers en materieel. Uw opdracht wordt uitgevoerd door goed opgeleide vakmensen met verstand van zaken. Zij weten alles over verhuizen en zijn u graag van dienst. Daarbij beschikken zij over de juiste materialen, zoals lucht geveerde verhuiswagens, moderne verhuisliften en degelijke gereedschappen.

Natuurlijk is er geen particulier verhuizing gelijk. Daarom bieden wij u maatwerk en persoonlijke aandacht zodat u ervan verzekerd bent, dat uw dierbare bezittingen goed worden behandeld. Zowel het verhuizend als ondersteunend personeel volgt regelmatig branchegerichte opleidingen en trainingen.